| Autor | Správa |
|---|---|
|
koletk@ |
11. august 2007 15:23:01 ..
joj kaciatko,tak si ho asi velmi lubilo teraz pri konci uz.. (: saq mf.. ideme zit a bavit sa.. a spoznavat novyx ludi.. joj strasne tesiim.. (: ale to je uz otrepane.. heh (: ♥ |
|
koletk@ |
11. august 2007 15:14:27 naramkajj..pravdu maas.. (: ja sa iba zabavat idem.. to len ta trubka iba zo vztahu do vztahu by lietala.. heh.. mne je dobre,ked som free.. (: nieco tam okuknem mozno sa pobavim ale nic vjac.heh.. (: to sa neoplatiii (: |
|
koletk@ |
11. august 2007 14:21:53 aaa.. (:
joj uz len tuto noc a dostanem sa konecne tam.. ((: na letavyyyy... ((: heh.. joj strasne moc tesim tesim.. len vy sa tam seci poznate.. |
|
iveta |
11. august 2007 12:49:55 juchuuu
konecne...je mi jedno, ake bude pocasie, to sa meni hocikedy...neskutocne ma tesi, ze letavski ludia sa nemenia! stale skveli a zlati, ahojte vsetci (nejdem vymenovavat, ved to sa ani neda- ze Janko?), hrozne sa na vas tesim, ale to je stara vec... |
|
Hanka |
11. august 2007 10:54:02 úvod do letavského panteonuNešiřte poplašné zprávy! Já mám úplně jiné informace ohledně počasí. Nehledě a to, že Krokava se všem přírodním zákonům vymyká.Letavy mají své vlastní nepředvydatelné, neuplatitelné a velmi vynalézavé a invenčně tvořivé bohy počasí. |
|
Lucica |
11. august 2007 10:09:45 ehmprsat ma do utorka a potom znova koncom tyzdna piatok-sobota... brrr |