Všeobecné

Autor Správa

Mathej

19. august 2007 21:51:03

Dovidenia priatelia s Letavským dvojmesacníkom...

Tak ja uzatvaram tento týžden s 18 hodinami spanku od predchadzajucej nedele...A vyrazam este teraz do Prahy... Dakujem za pomoc pri Letavskom denník a cakam bulvarne spravy do Letavskeho mesacníka... Chytite ho na Vernisazi... A akbudem mat vela prispevkov i skor... A pozor, chcel by som, aby mal 16. strán....
A viete čo, ja už o chvilu , ani nie za rok, vyrazam na Letavy 2008. Dakujem vsetkým muzam i mužom... Píšte na adresu redakcie medokys@seznam.cz...
Uz teraz mi chybate...

Noga - káblik 3

19. august 2007 21:46:10

Uz sa tesim na Letavy 2008

tak som sa konečne dostal aj sem, ešte stále upravujem skoro 1400 fotiek, ktoré som popri povinnostiach stihol urobit na tomto ročníku a dorábam aj elektronickú podobu Letavského denníka.
Bolo mi s Vami / kolegovia - štábisti / skvele! Myslím, že sme dobrá, zohratá partia, čo sa potvrdillo pri začiatku, pri krízových situáciách, ale aj pri balení /stanov a techniky/ zažil som tu opäť veľa skvelých zážitkov s priateľmi ale aj s novými ľudmi. DAKUJEM.

Skvelá atmosféra, skvelí ludia, skvelý team, - to boli LETAVY 2007.
Veľmi sa teším na vernisáž ktorá bude ešte tento rok, tak pevne verím, že sa stretneme v hojnom počte. ... a neskor samozrejme na 23. ročníku LETAVY 2008.

PS: Vlastné fotky samozrejme pridám sem do GALERIE ale aj na vlastnej neoficiálnej stránke www.letavy.rimava.sk urobím nejaký výber

PS2: Kto má záujem o Letavský denník vo formáte .pdf pre Acrobat Reader píšte na môj mail: ministry@zoznam.sk alebo na ICQ: 145816939

na záver ako by Roman V. povedal : DOVIDENIAAAAAA, DOVIDENIAAAAA

noga

KvoCo

19. august 2007 18:07:08

Home (bitter)sweet home

Tak som doma. O tom ako bolo ani netreba rozpravat, vseci vieme ze bolo neopisatelne skvele. Akurat mam momentalne take smutne stavy ake som nemaval azda ani v puberte. Je mi luto ako rychlo sa to skoncilo. A realita je taka... nanic.

ta co ma predsa len najvacsiu nohu a pravdu ktora(podla daktorich) neexistuje..

19. august 2007 15:55:31

hehe

zdravim vas co ste to celu noc so mnou vydrzali a dokazali ma pocuvat....nieze by som uz spala...ale trochu som si uvedomila ze taka nevyspata som aj celkom otravna....ale nazor som aj tak nezmenila....len som ho asi radsej nemala vyslovit...takze zdravim vas vsetkych ucastnikov dielne tvorby divadelneho predstavenia a ostatnych ktorych sme nahodne aj nenahodne dnes stretli a dali sa s nimi do reci...ale este stale som nespala...a tak mozno zase trepem...tak asi radsej budem ticho kym sa nevyspim..Zn.:mäkke ľ

daniela

19. august 2007 15:20:03

škoda

škoda, že je ten skvelý týžden už za nami... pozdravujem všetkých... Niku, Lenku, Ulriku, Mirku, Anku, Jančiho, Káblika- Ondreja, Danu, Janku Olhovú a celú hereckú improvizáciu...

anna

19. august 2007 15:11:37

dovdenia prajem

mne je tak smutnooooooooooooo_