Všeobecné

Autor Správa

kacenka

20. august 2007 08:40:40

sen

..ja som do fcera wecera nmohla uwerit ze to wsetko za ten tyzden nebolo len sen....ale do reality som sa precitla welmi ryxlo po prixode domov....kedze sme mali oslawu a pokracowala som f opojeneckom kole dalej....kedze som prebdela uplne poslednu noc na letawax a prixodom domou som zase zacala zit(podobne ako u Gogena)...ani si ma nexcite pradstawit ako ted wyzeram..fu ...
ale tak zrkadlo s mensim praskotom wydrzalo....xex

dominik

20. august 2007 02:52:12

letavy

letavy sa pre mnou stali novou letnou laskou..s ktorou sa stretnem snad kazdy rok..
letavaci, ste super..ked som tam siel, vedel som ze bude dobre, ale az takto..to som fakt necakal..dakujem za krazny tyzden..

psenik

20. august 2007 00:31:55

prave pocuvam M.E.L.L.

spominam ako nam bolo vsetkym fajne...nedokazem mysliet skoro na nic ine ako na KRASU predoslych dni...listujem letavske denniky (rozmyslam ze ich zviazem)...hlcem kazdy pozostatok letavskej nalady plynuci z fotiek...
Rozmyslam ako to vydrzim...dalsie cakanie...dalsie odpocitavanie...355dni ktore ma delia od toho druheho krasneho, jedinecneho sveta....jedninecnej dimenzie...zvanej LETAVY

vlado

19. august 2007 22:31:08

fotky

par zopar fotiek:
http://www.flickr.com/photos/yelowcap/sets/72157601547479138/
okrem ineho aj fotka obrieho nakresleneho stromu

Jano Cíger z Mädokýša

19. august 2007 22:15:46

Videli ste čo po nás v tábore zostalo?

Zostali svetlé miesta...

Jano Cíger z Mädokýša

19. august 2007 22:14:26

Moje milé Letaváčky, Letaváci a Letaváčiatka...aj tie zatiaľ ešte nenarodné....

...tak by som rád s Vami robil rozhovory, tak by som Vás rád pozoroval pri maľovaní, modelovaní, kovaní, čítaní, hraní...ale musím rok čakať. Teším sa na každé stretnutie s hociktorým z Vás. Mám Vás rád...