| Autor | Správa |
|---|---|
|
kacenka |
20. august 2007 08:40:40 sen
..ja som do fcera wecera nmohla uwerit ze to wsetko za ten tyzden nebolo len sen....ale do reality som sa precitla welmi ryxlo po prixode domov....kedze sme mali oslawu a pokracowala som f opojeneckom kole dalej....kedze som prebdela uplne poslednu noc na letawax a prixodom domou som zase zacala zit(podobne ako u Gogena)...ani si ma nexcite pradstawit ako ted wyzeram..fu ... |
|
dominik |
20. august 2007 02:52:12 letavy
letavy sa pre mnou stali novou letnou laskou..s ktorou sa stretnem snad kazdy rok.. |
|
psenik |
20. august 2007 00:31:55 prave pocuvam M.E.L.L.
spominam ako nam bolo vsetkym fajne...nedokazem mysliet skoro na nic ine ako na KRASU predoslych dni...listujem letavske denniky (rozmyslam ze ich zviazem)...hlcem kazdy pozostatok letavskej nalady plynuci z fotiek... |
|
vlado |
19. august 2007 22:31:08 fotky
par zopar fotiek: |
|
Jano Cíger z Mädokýša |
19. august 2007 22:15:46 Videli ste čo po nás v tábore zostalo?Zostali svetlé miesta... |
|
Jano Cíger z Mädokýša |
19. august 2007 22:14:26 Moje milé Letaváčky, Letaváci a Letaváčiatka...aj tie zatiaľ ešte nenarodné.......tak by som rád s Vami robil rozhovory, tak by som Vás rád pozoroval pri maľovaní, modelovaní, kovaní, čítaní, hraní...ale musím rok čakať. Teším sa na každé stretnutie s hociktorým z Vás. Mám Vás rád... |