| Autor | Správa |
|---|---|
|
monika z improvizacie |
20. august 2007 12:25:54 letavienky naseAch, preco nam je len tak smutno??? ... skoncili ste sa... chybate nam... atmosfera, ludia, lektory, gogen, hudba, zabava, radost, smiech, neopisatelny pocit stastia... dalsi rocnik je zatial v nedohladne, no nastastie mame na co cakat... ta ista euforia, rovnake emocie, objatia, radost... na rok sa znovu zideme... znovu to bude krasne... krasny ulet z reality do letavskeho sveta... do toho nasho.... tesime sa na vas, letavienky nase... |
|
Blond DanielkaRS |
20. august 2007 11:46:22 Milujem letavyBolo uplne skwelo som rada ze neco take ako letavy existuje... su tam skwely ludia a atmosfera uz aby boli dalsie letavy... chyba mi to.. ale vydrzime a tesme sa |
|
abracadabuda alias Matus zo Spisskej ;) |
20. august 2007 11:26:18 Hoyte
Dakujem za uzasny tyzden, kde ste mi ukazali, ze ake to moze byt super, ked sa stretne partia inteligentnych ludi s cielom zabavit sa a nieco dokazat. |
|
blondava Katka |
20. august 2007 11:05:57 caves
Dakujeeem vsetkym ludom (aj neludom), s ktorymi som stravila tento rocnik LETAV .. bolo to uzasne a velmo rychlo to zbehlo. Energia na zbytok roka je dobita |
|
silessia, alias Petka z Commedie del arte |
20. august 2007 10:13:35 Daaaaaakujem:)
Juuuuj, ani sa mi verit nechce, ze som v zasa raz v Bratislave a musim kazdy den pracovat a nevnimat celu uzasnu atmosferu nadhernej prirody, skvelych ludi a kazdovecernych stretnuti u Gogena. Tento rok sa mi len utvrdila myslienka, ze Letavy budu mojou kazdorocnou zastavkou v RAJI |
|
Jano Cíger z Mädokýša |
20. august 2007 09:33:10 NostalgiaZvykol som si na modrú klenbu môjho stanu a zrazu nič. Zvykol som si stretávať krásnych a milých ľudí a zrána sa usmievať do ich tvári. Zvykol som si na Letavský denník, keď pri jeho tlači sa zatvárali oči.Zvykol som si vytvárať krásne spomienky a to jediné mi zostalo aj teraz. Verte chýbate mi... |