Všeobecné

Autor Správa

monika z improvizacie

20. august 2007 12:25:54

letavienky nase

Ach, preco nam je len tak smutno??? ... skoncili ste sa... chybate nam... atmosfera, ludia, lektory, gogen, hudba, zabava, radost, smiech, neopisatelny pocit stastia... dalsi rocnik je zatial v nedohladne, no nastastie mame na co cakat... ta ista euforia, rovnake emocie, objatia, radost... na rok sa znovu zideme... znovu to bude krasne... krasny ulet z reality do letavskeho sveta... do toho nasho.... tesime sa na vas, letavienky nase...

Blond DanielkaRS

20. august 2007 11:46:22

Milujem letavy

Bolo uplne skwelo som rada ze neco take ako letavy existuje... su tam skwely ludia a atmosfera uz aby boli dalsie letavy... chyba mi to.. ale vydrzime a tesme sa

abracadabuda alias Matus zo Spisskej ;)

20. august 2007 11:26:18

Hoyte

Dakujem za uzasny tyzden, kde ste mi ukazali, ze ake to moze byt super, ked sa stretne partia inteligentnych ludi s cielom zabavit sa a nieco dokazat.

Obzvlast dakujem celemu spisskonovoveskemu namestiu za prijatie a skvelu spolocnost.

A naozaj dakujem mojej Zuzke, ze ma sem dostala :-*

Vivat Letavy - vylepsovac nalady

blondava Katka

20. august 2007 11:05:57

caves

Dakujeeem vsetkym ludom (aj neludom), s ktorymi som stravila tento rocnik LETAV .. bolo to uzasne a velmo rychlo to zbehlo. Energia na zbytok roka je dobita

See you soon na vernisazi abo na LETAVACH 2008
xxx

silessia, alias Petka z Commedie del arte

20. august 2007 10:13:35

Daaaaaakujem:)

Juuuuj, ani sa mi verit nechce, ze som v zasa raz v Bratislave a musim kazdy den pracovat a nevnimat celu uzasnu atmosferu nadhernej prirody, skvelych ludi a kazdovecernych stretnuti u Gogena. Tento rok sa mi len utvrdila myslienka, ze Letavy budu mojou kazdorocnou zastavkou v RAJISmutna som z niekolkych veci...ze sa to vsetko tak rychlo skoncilo (ked ste v kruhu vynikajucich ludi, ani si neuvedomite, ze to ubieha rychlejsie), a ze som Letavy objavila len pred rokom a ze som mohla mat ovela viac zazitkov. Na druhej strane, tento jeden tyzden ma tak pozitivne nabil, ze uz sa neviem dockat 23. rocnika

Dakujem vsetkym znamym aj neznamym, ktori su sucastou tejto uzasnej myslienky. Dakujem celemu stabu za super organizaciu a dohlad nad nami vsetkymi) Som nadsena, ze nieco taketo na Slovensku je a dufam, ze o rok bude na Letavach este viac ludi ako tento)

Ale som sa uz rozpisala, tak necham priestor aj inym....PISTE, bude fajn citat myslienky inych)

Jano Cíger z Mädokýša

20. august 2007 09:33:10

Nostalgia

Zvykol som si na modrú klenbu môjho stanu a zrazu nič. Zvykol som si stretávať krásnych a milých ľudí a zrána sa usmievať do ich tvári. Zvykol som si na Letavský denník, keď pri jeho tlači sa zatvárali oči.Zvykol som si vytvárať krásne spomienky a to jediné mi zostalo aj teraz. Verte chýbate mi...