Všeobecné

Autor Správa

monča z grafiky

20. august 2007 22:23:40

pár fotek 2

asi chcete vědět tu adresu co))
http://peony22.rajce.idnes.cz/letavy_2007/

MONčA z grafiky //ČR

20. august 2007 22:22:21

pár fotek

HOCIČO!
na této adrese se můžete podívat na moje fotky, nijak jsem je neupravovala, tak to berte s reservou letos jsem byla na Letavách prvně, ale určitě ne naposledy. Příští rok zdarec***
(icq: 314 294 257, klidně pište)

Katka z pripravy divadelneho predstavenia,zo stanu pod lampou

20. august 2007 22:11:33

heeeej

ono je to naozaj prec.a teraz len cakat na buduci rok,dufam ze sa stretneme vsetci(vsetci co vas poznam).uplne nostalgicku naladu mam,keby aspon nebolo take tazke stretnut sa aj cez rok...
Ale ludia co ma poznate nehajte mi tu daky kontakt(najlepsie icq) lebo som nestihla si od nikoho nic vypytat...ja som ta ciernovlasa,keby si dakto nahodou nevedel spomenut

kvoco

20. august 2007 21:25:09

abstak

nikdy som nebral tvrde drogy ale toto sa podla mna blizi abstinencnym stavom. Som doma, momentalne nemam nic moc na starosti, je to tu fajn, skvela strava hlavne ale je mi brutalne smutno a nic ma nebavi. Nexcem ist von ale do dielne, nexcem ist s kamosmi do baru ale pozriet ku Gogenovi koho tam najdem, este aj sprchovanie v kupelni s teplou vodou ma nebavi

kOcka:)

20. august 2007 21:12:26

Ta letavy,ta ne:)

Bola som tam prvy rok,ale bolo SuUPER...nic nelutujem.Uz len odpocitawam dni do dalsich

koletk@

20. august 2007 18:10:20

=´(

ludiaaaaaaaa...Som doma iba xvilku (ale oproti letavam sa ten cas vlecie ako vecnost) a uz mi seci strasne xybateeeeee.... hlavne gogeeen,novomestske namestie a letavsky dennik.. jooj... ja tu doma zomriem bez vas.. sa nudim jak pees.. som myslela,ze tam nebude az tak dobre.. som myslela,ze ludkovia nebudu az taki priatelski atd.. ale som sa straaaasne mylilaa.. na dalsi rok ma tam mate!!! (: aspon dufam.. bo ak nieee..- tak ujdem z domu.. heh.. ((: LETAVY 4EVER.. (: ♥ ♥ ♥