| Autor | Správa |
|---|---|
|
Hanka |
21. august 2007 02:27:27 nemůžu spát
Jsem tu, protože mám popletený biorytmus, jsem úplně vzhůru, ráno jdu na dvanácthodinovku do práce, je mi smutno, myšlenkové pochody pochodují strašně hlasitě, nemůžu jít ke Gogénovi je přehlušit ani pod hvězdy je poslouchat, ráno bude kruté..., ale je třeba udělat kus práce zase tady. |
|
staronova letavacka |
20. august 2007 23:40:50 .
genialny tyzden za nami... |
|
Miro Regitko |
20. august 2007 23:00:16 dielna ilustracie a kniznej tvorby
Srdecne dakujem za moznost zucastnit sa v rodnom kraji na tak uzasne tvormi tvorivom tabore, Bolo to stretko plne dojmou a ani sa mnohym necudujem ze doma maju pocit prazdna. |
|
silessia,alias Petka z CDA |
20. august 2007 22:43:40 LETAVYYYYY
Ludia moji...stale si neviem zvyknut na divny pocit, ze som vo velkom preplnenom meste, plnom smogu a odmeranych ludi, prec od nadhernej, takmer nedotknutej prirody, uzasnych usmiatych ludi, a vsetkeho pekneho. Esteze je ta technika a mam nejake fotky.,lebo inak neviem...ale uz sa neviem dockat buduceho roka... |
|
znova Katka z tvorby div predstavenia |
20. august 2007 22:33:32 Aj my dakujeme Tebe Mano!!!
Este viac jak ty nam. |
|
maňo |
20. august 2007 22:27:23 ĎAKUJEM PRIATELIA !Ďakujem všetkým, ktorí prišli, ďakujem všetkým, ktorí pomáhali a ďakujem všetkým, ktorí vytvorili takú neopakovateľnú a neopísateľnú atmosféru, aká sa asi dá vytvoriť len na LETAVÁCH !!! Ešte raz...ĎAKUJEM PRIATELIA...!!! |