Všeobecné

Autor Správa

majster a MARGARETA..

21. august 2007 21:50:58

oh joj..

su to este len dva dni co niesom na krokave a mne sa zda ze je to najmenej tyzden...tak kolko to este bude ked treba cakat skoro 12 mesiacov...tak vas aspon takto pozdravim..
Zn.:mäkke ľ a tvorba divadelneho predstavenia..

Ondo ohnivy drak :)

21. august 2007 18:18:18

Absolutna nostalgia

Tak ako asi kazdi ani ja sa neviem zaradit do normalneho zivota, nic ma nebavi, snazim sa robit to iste co na letavach, ale doma je to nuda. Aspon som sa uz vyspal, to ma tesi a dnes skusim ist s kamosmi na pivo, tak mi drzte palce aby ma nevihodili z krcmi kvoli tomu, ze nebudem hovorit o nicom inom ako o letavach...
majte sa krasne a tesim sa na vernisaz, dufam ze sa tam dostanem...

Marin "noga" Nvoška

21. august 2007 17:57:55

fotky

moje fotky 2007 a diela sú už na neoficiálnej stránke www.letavy.rimava.sk ale čoskoro aj na tejto stránke plus pridám rok 2006.

PS: Juro alebo ňumi ozvite sa za to FTP. Vďakaaaaa.

Mathej

21. august 2007 17:38:39

Letavský denník

ďakujem prvým prispievateľom do Letavského denníka...
kľudne posielajte návrhy na stretnutia, vaše výstavy, predstavenia...
vymyslíme ako vám to dať vedieť... A kludne mi posielajte aj kontakty na seba...
A uvedomili ste si, že by toto nebolo keby Maňo nebol dostatočný blázon? MAňo vďaka...

Pavol Iľko

21. august 2007 14:43:09

Fotky 2007

Mrzí ma, že som nemohol ist tento rok na LETAVY, ale tesim sa na buduci rok.

PS: Ivo Kanala, preco este nemas fotky na nete??

Rado

21. august 2007 09:51:24

bezpredmetné

sedim a čumím, toľko krásnych dojmov. Aj ja mám!!!
Bol som tam a súhlasím!!
sedím a čumím a súhlasím a neviem čo viacmomentálne nemám konkrétnu myšlienku, mám celok, znie: LETAVY
sedím a čumím a súhlasím a LETAVY.
Pekný zbytok roka pre tých, ktorých neuvidím skôr, pre tých ostatných, to isté, len menej (myslím časovo)
))
výborne zorganizované, hladko zvládnuté, usilovne študované, bohatstvo úrody zozbierané!!!
Krása.
No, už idem makať)
ahojte

film - arik