Všeobecné

Autor Správa

saaaruska

22. august 2007 11:23:35

...OMFG...

vdaka nejakej K**** som mala krasne po****** cele letavy...diky moc...

martin NOGA nvoška

22. august 2007 09:18:11

FOTKY

Priatelia fotky z roku 2006 a 2007 uz aj v oficialnej GALERII.

http://www.letavy.sk/gallery/index.php

Blabla

22. august 2007 01:11:34

...este pod vplyvom letavskej muzy...

Tha ja zdravim vas tiez
a zdravim znova-
-Letavy, skuesnost staronova,
zas pohla vsednym zivotom...
...su len raz za rok,to je v tom!!
Co tak dat si zimne vydanie??) Zdraviim mojich spoluspisiakov a tiez setkych, co robia z Letav pojem...bez pojmu o case a inych banalitach... a bla

dominik z tvorby predstavenia

22. august 2007 00:08:11

jooooj

chybate mi.
vsetci.
a chcem vas spat.
dakujem za kraasny tyzden.

inak kedy je ta vernisaz? do rs sa mozno dostanem, ale zalezi od toho kedy to bude..

hladomorko

21. august 2007 22:25:35

moje fotky

dobry vecer priatelia,
mam nejake fotky, vetsinou su na nich spisaci
+ zajtra si idem po fotky z fisheye som zvedavy ako sa vydarili, ked najdem nejaky skener tak to tam dohodim

http://picasaweb.google.com/morihladko

kacenka

21. august 2007 21:55:34

...nostalgia...

...som rada ze to necitim sama..to prazno v mojom vnutri...nemam ho cim wyplnit..ani pivom od gogena...ani udmy od kamosa ..ani....proste som tu sama ako prst...prazdno ma tyra .(...nemam ani de pustit swoju fantaziu na spacir a ani myslienky len tak pustit niekde pod hwizdnym nebom...joooooooooooooooojjjjjjjjjj ... xyba mi ta oaza pokoja radosti mnozenia a wselijakosti co som tam zazila...som tam sla s cielom si wyprazdnit hlawu od predosleho premarneneho ziwota..ale sa mi ete wiac zapratala......ciiiiiiiiimmmmmmmmmm...mno predsa zazitkov,spomienok...twarami mylix a sympatickyx ludi ale aj tyx nesympatickyx..(bohuzial)....
LETAWY-je neopisatelny jav... a som rada ze som sa ho mohla aj ked len po prwy krat ale aj tak zucastnit.....
Dakujem wse ludom ktori mi sprijemnili uz aj bez toho najprijemnejsi a najkrajsi tyzden f mojom ziwote..nezabudnite ani ja na was nezabudnem...joj uz placem ox...tolo emocii naraz...fuu
tak cawes zase o rok....kacenka z "textilu"...