Všeobecné

Autor Správa

Jano C. z Mädokýša

18. august 2008 21:43:46

Aaaach koletk@.....

Normálne si ma rozmäkčila ako hlinu na keramickej dielni, ja som si opäť asi po dvadsiaty raz prečítal Letavský nočník...ten ozajstný už mám na poličke v mojom kníhkupectvôčku. A každú hodinu popri robote sem nazízam. Doparoma, ten virtuálny letavský zvon bude dlho znieť. Je to akord z tepu sŕdc. Mnohí sa ani nepoznali, iní menej, alebo viac a zrazu si všetci chýbame. Ale veď stretnúť sa dá aj mimo Letáv...a tu písať sa dá každý deň.

koletk@

18. august 2008 20:43:01

.. (:

a tak som tu.. konečne mám doma internet.. (: (to je jedno,kde bol predtým.. nechce sa mi to vypisovať) (:
viete čoo?! vy mi tak strašne chýbatéééééé.. ja sa tu bez vás zbláznim...
som sa ráno prebudila... a nič... nezobudil ma ranný inštrumentálny hit, ani marcelove hlášky proste niič... zobudila som sa v posteli sama iba s mojím macíkom a jednou červenou bundou (: a ničím a hlavne nikým iným..
toto sa proste nedá..
kto mi bude robiť dobrú náladu,vždy keď sa na mňa usmeje.. že janči?! (:
s kým budem viesť debaty o malom princovi (a ďalšie iné).. že radan?!
s kým sa budem fázovať na slovíčku fčil?! (: že granko
kto ma bude ráno budit hláškami typu : "pozor,pozor.. hľadá sa realita..".. že marcel?! (:
kto sa bude so mnou fázovať na hudbu a kto bude vylievať bazénik pred stanmi?! že bráňa (:
kto ma zasype krásnymi darčekmi skoro každý deň?! že ivko (:
kto mi dá letavský nočník zadarmo,keď som smutná.. (: mathej..
s kým sa budem rozprávať našou krásnou zvučnou slovenčinou a ktorého tak veľkého človiečika budem môcť objať?! však janko (:
s kým budem debatiť o druhej fáze.. o rozume (: .. však viktor (:
s kým sa pre živého boha budem sprchovať..?! však maťko..
kôli komu budem plakať.. že amys?!
kto mi bude druhýkrát opakovať to,čo mi už povedal jeho brat?! robko (:
a na koho sa teraz budem pozerať s toľkým potešením,ako som sa pozerala na vás?! však ivetka,katka,maličká,kája,lucka,ivko,monika (najlepší párik,jaký som kedy videla) (:,onďo, miško,majka a veľa dalších ľudí,ktorí mi opäť osladili život.. aj tí,ktorých osobne nepoznám a neviem ich mená,ale tie tváre sa mi budú pripomínať znovu celý rok.. (:
a strašne mi chýbal mirko kopec.. a dúfam,že na ďalší rok sa pristaví.. (:
božeee...a ešte aj tie osy mi tu chýbajú..
ale nie som až taká smutná ako minulý rok.. (: lebo vtedy som to brala hrozne tragicky.. a tragicky to beriem aj teraz,ale teraz mám v sebe ešte letavy.. ešte stále cítim krásu a umenie všade,kde sa pozriem.. (: ešte veľmi dlho bude zo mňa sálať letavské teplo.. (:
Ľúbim Vás ĽUDIA.. (:
Milujem vás LETAVY!! (: ♥ ♥ ♥

mama kachna

18. august 2008 19:08:04

sklamanie...

mozno bola blbost ist uplne sama na letavy ale myslela som si ze ludia tam budu privetivejsi...namiesto toho tam bola kopa ludi ktori tam prisli iba nasavat(alkohol nie atmosferu..)a tak....o to ani nejde sak nech si cucnu ale skoro cely tyzden som si pripadala ze sa porozpravam viac s netopierom co sa nam usidlil na chatke ako s niekym inym...
a som sklamana aj z dielne kresby ...myslela som ze to bude prebiehat trosku inak...a podobnych nazorov som pocula uz viac ...vraj aj minuly rok neboli spokojny ..
a este preco ked clovek nema vegetariansku stravu...hned z toho vyplyva ze je iba masozravec a kazdy den musi jest maso? maso a ryza,zemiaky,zemiakova kasa,...sunka pecivo? s malymi obmenami...

rozhodne ma letavy sklamali ale dufam ze sa niekedy vratim s priatelmi,zmenim dielnu.....stravu? a bude to lepsie...ale vecerne programi boli fajn a LN tiez super ...

meďik (s kratkym a makkym...) Roman

18. august 2008 19:02:19

milujeme vas a pomahame vam a nie sme vesmirni lide

krasny tyzden, po ktorom som rozbity na tele ale (co je dolezitejsie) zrelaxovany na dusi vdaka vam vsetkym, zlaty ludkovia, stabisti, lektori, letavaci a letavacky, gogenovo laboratorium, este aj toho krepeho psa z hora mam rad. o rok zase v plnej krase.caute.
PS-s kym som sa nerozlucil, toho pozdravujem aspon takto

Banda zasratych Prazakov

18. august 2008 14:44:53

DIKy za skvely tyden!

DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!

Anicka z divadelnej dielne

18. august 2008 13:09:08

Nabucudi rok opat

veru, nabuduci rok tiez musim ist na letavy...urcite ano! stala som sa na nich zavisla. A este kvoli tomu, ze som sa s nikym nerozlucila...lebo co? zaspala som...tak ma to mrzi damy a pani! to je velkost ako od zaciatka stanoveho mestecka, cez Gogena az hore na luku a konci to niekde v Krokave v skole...az tak...ale nabuduce letavy sa tesim dvojnasobne tolko takze dufam ze sa vsetci vidime!
A tieto letavy sa mi pacili velmi velmi velmi, a to vdaka ludom aki tam boli takze dakujem vsetkym za prijemnu atmosferu
cmuk cmuk cmuk

Ancovicka