| Autor | Správa |
|---|---|
|
Jano C. z Mädokýša |
18. august 2008 21:43:46 Aaaach koletk@.....Normálne si ma rozmäkčila ako hlinu na keramickej dielni, ja som si opäť asi po dvadsiaty raz prečítal Letavský nočník...ten ozajstný už mám na poličke v mojom kníhkupectvôčku. A každú hodinu popri robote sem nazízam. Doparoma, ten virtuálny letavský zvon bude dlho znieť. Je to akord z tepu sŕdc. Mnohí sa ani nepoznali, iní menej, alebo viac a zrazu si všetci chýbame. Ale veď stretnúť sa dá aj mimo Letáv...a tu písať sa dá každý deň. |
|
koletk@ |
18. august 2008 20:43:01 .. (:
a tak som tu.. konečne mám doma internet.. (: (to je jedno,kde bol predtým.. nechce sa mi to vypisovať) (: |
|
mama kachna |
18. august 2008 19:08:04 sklamanie...
mozno bola blbost ist uplne sama na letavy ale myslela som si ze ludia tam budu privetivejsi...namiesto toho tam bola kopa ludi ktori tam prisli iba nasavat(alkohol nie atmosferu..)a tak....o to ani nejde sak nech si cucnu |
|
meďik (s kratkym a makkym...) Roman |
18. august 2008 19:02:19 milujeme vas a pomahame vam a nie sme vesmirni lide
krasny tyzden, po ktorom som rozbity na tele ale (co je dolezitejsie) zrelaxovany na dusi vdaka vam vsetkym, zlaty ludkovia, stabisti, lektori, letavaci a letavacky, gogenovo laboratorium, este aj toho krepeho psa z hora mam rad. o rok zase v plnej krase.caute. |
|
Banda zasratych Prazakov |
18. august 2008 14:44:53 DIKy za skvely tyden!
DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden!DIKy za skvely tyden! |
|
Anicka z divadelnej dielne |
18. august 2008 13:09:08 Nabucudi rok opat
veru, nabuduci rok tiez musim ist na letavy...urcite ano! stala som sa na nich zavisla. A este kvoli tomu, ze som sa s nikym nerozlucila...lebo co? zaspala som...tak ma to mrzi damy a pani! to je velkost ako od zaciatka stanoveho mestecka, cez Gogena az hore na luku a konci to niekde v Krokave v skole...az tak...ale nabuduce letavy sa tesim dvojnasobne tolko |