| Autor | Správa |
|---|---|
|
Jano C. z Mädokýša |
21. august 2008 10:02:23 Pozvánka
Milí priatelia, |
|
Juro Surma |
20. august 2008 21:36:03 foto a galerie a ine
Momentalne sa my tu na letavach zaoberame koncepciou novej stranky na dalsi rok. Jej sucastou su aj vlastne galerie s pridavanim fotografii a videi, básní, poviedok, forum, chat , mail atd. Vsetko bude na registraciu ale bude moznost ci ma byt vytvor verejny alebo neverejny. Dokiaľ táto vlastnosť nebude vlastná stánke www.letavy.sk, by som rád poprosil všetkých, ktorí môžu, nech posielajú linky na fotky (samozrejeme verejné). Ved nie len 48 letavákov môže mať pôžitok z činnosti 300 ľudí. No nie? Linky prosím zasielajte na upgrade zavinac letavy.sk, tak ako tomu urobil kolega Hladomorko, |
|
edit |
20. august 2008 18:50:16 BY THE WAY
na facebooku uz registrujeme k dnesnemu dnu 48 letavakov!!! |
|
edit |
20. august 2008 18:48:53
hladomorko ma pravdu - nikomu sa neda nanutit nic!!! ale nas je tam uz pekne vela a tak si piseme a vidime si tvaricky a komentare a je tam veselo!!! |
|
Ivo |
20. august 2008 15:30:37 Letavske foto
Fčera som dokoncil výber z fotiek do piatka, dnes ma čaká sobota. Je ich tam hromada, a nedeľa, je ich tam pár. Tak to vyzerá, že asi zajtra ráno môžu byť na nete. |
|
hladomorko |
20. august 2008 14:02:22 re: fotky
no facebook je super, ale zeby az tak, aby sme ho niekomu nanutili? navyse este len kvoli fotkam? nie je lepsie proste iba poslat link, navyse existuju lepsie sluzby na nete, zamerane cisto na uverejnovanie fotiek (picasa, flickr, rajce..), kde sa nemusis otravovat s pozvankami na instalovanie How sexy you are? app ako je tomu na facebooku.. |